TaalTaal gaat mondiaal!

English speakers, please find the English version here!

In een week de wereld over? Het Scheveningse taleninstituut TaalTaal geeft onderwijs in zestien talen en heeft daardoor ook de culturele kennis in huis! Tien van die talen en culturen komen aan bod in TaalTaals eerste culturele marathon, die plaatsvindt van 5 tot en met 14 april. Onze native speakers geven informatie over het land, de cultuur en het taalonderwijs bij TaalTaal. Op o.a. de Spaanse avond is er een live flamenco gitaarspeler, een prijsuitreiking voor de beste presentatie van een TaalTaal student Spaans, versnaperingen, drankjes, muziek en dans. 'Spijkerpoepen' en koekhappen kan op de Nederlandse avond. Of danst u liever de sirtaki?

De agenda is als volgt van 18:00 tot circa 22:00 uur:

  1.   5 april: Portugees
  2.   6 april: Indonesisch
  3.   7 april: Thai
  4.   8 april: Russisch
  5.   9 april: Grieks
  6.   10 april: Spaans
  7.   11 april: Nederlands
  8.   12 april: Engels
  9.   13 april: Duits
  10.   14 april: Turks

TaalTaal heeft al eerder met succes culturele avonden georganiseerd (o.a. Spaans, Russisch en Italiaans) en wil met deze marathon de kennis van de hierboven genoemde culturen verspreiden.

Deelname kost €5 per persoon, per avond. Geïnteresseerd? U kunt zich opgeven via email op info@taaltaal.nl of via onderstaand formulier. U kunt zelf kiezen aan hoeveel avonden u deelneemt. In verband met logistiek, ontvangen wij zeer graag voor aanvang uw aanmelding. Het geldbedrag (€5 tot max €45) kunt u overmaken op rekeningnummer 59.02.28.455 t.n.v. TaalTaal o.v.v. het kenmerk (in geval van formulier) of uw naam en de gewenste avonden (in geval van email/anders).

Aanbieding: rittenkaart voor alle 10 avonden: €45,- per persoon. 1 avond slechts: €5

Deelname is vrijblijvend en verplicht u niet tot deelname of inschrijving voor een cursus.

TaalTaal is gevestigd in Scheveningen, Hoge Prins Willemstraat 226 E. Voor verdere informatie kunt u bellen naar (070)322.60.91 of een e-mail sturen naar info@taaltaal.nl.

Aanmeldformulier: