Workshop Snel Inburgeren
(leer snel slagen bij TaalTaal)

Wat houdt deze gratis workshop in?

Moet jij of je partner binnenkort Inburgeringsexamen of Staatsexamen doen en zie je door de bomen het bos niet meer? Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn en welke voordelen de verschillende examens hebben? Een diploma Staatsexamen kan namelijk erg waardevol zijn bij het solliciteren of het aanmelden voor bijvoorbeeld een universitaire opleiding.

Inburgeren kan namelijk veel sneller, makkelijker en effici├źnter dan vaak wordt gedacht. Onze ervaren docenten leggen aan de hand van -soms grappige!- praktijksituaties en rollenspelen uit wat je van de verschillende examens kunt verwachten.

Bij TaalTaal is het, afhankelijk van het leertempo van de cursist, mogelijk om in 4 tot 7 weken klaargestoomd te worden voor het examen.

Tijdens de workshop zal er ook een advocaat migratierecht aanwezig zijn van het kantoor Delissen Martens die alles kan vertellen over de inburgeringsprocedure en veelvoorkomende situaties waar men tegenaan kan lopen, onder meer bij de IND.

Aanmelden voor workshop

Waarom is dit belangrijk?

Bij veel van onze cursisten die Nederlands leren, leeft de wens om zich uiteindelijk te laten naturaliseren, ook al zijn ze daartoe niet verplicht. Welke routes er precies zijn, is vaak onduidelijk, waardoor er veel tijd onnodig verloren kan gaan. Ook is het zo dat regels telkens veranderen waardoor er soms meer of soms juist minder eisen zijn.

TaalTaal wil middels een zowel informatieve als interactieve workshop haar kennis delen over alle mogelijkheden en op een positieve manier de deelnemers verder helpen. Omdat er vaak ook juridische aspecten spelen, heeft TaalTaal het kantoor Delissen Martens uitgenodigd om een inhoudelijke bijdrage aan de workshop te leveren.

Waarom is de workshop gratis?

Didactiek is een onderzoeksgebied dat nog steeds volop in beweging is. TaalTaal ziet veel kansen om zowel het rendement als leerplezier voor cursisten nog verder te verhogen. Door op gezellige wijze samen te werken aan een gemeenschappelijk doel, hoopt TaalTaal op een positieve en nuttige manier op te vallen. Als u door de workshop iets toepasbaars heeft geleerd, dan zijn wij al gelukkig. U bent verder tot niets verplicht.

Data, locatie en tijden

Datum1 juni 2019 (zaterdag)van 13:00 tot 16:00 uur
LocatieHoge Prins Willemstraat 226-EDen Haag (Scheveningen)
Certificaatbewijs van deelname mogelijk
Prijsgratis

Aanmelden voor de workshop? Dat kan hier:

Datum1 juni 2019 (zaterdag) tussen 13:00 en 16:00 uur
WorkshopSnel Inburgeren (leer snel te slagen bij TaalTaal)
Naam
E-Mail
Telefoon

Heeft u al eerder een TaalTaal workshop bijgewoond?

Nee, dit is de eerste keer!
Ja, wel eens eerder
Ja, meerdere trainingen

Heeft u commentaar of verzoeken?

Vul a.u.b. verwachtingen in of eerdere ervaringen die u heeft gehad. De trainers zullen deze elementen in de training verwerken voor maximaal rendement.