Babbeldag bij TaalTaal
(lekker vlot Engels babbelen!)

Wat houdt deze gratis workshop in?

Als je al een beetje Engels praat, maar vindt dat het nog wat vlotter mag gaan, dan is deze workshop helemaal voor jou! Je kan oefenen met Britse en Amerikaanse accenten en je krijgt allerlei tips die je na de workshop kan blijven gebruiken.

Tijdens een interactieve en gezellige middag gaat het vooral om het zelf doen. Er zijn taalspelletjes, weetjes en andere handigheidjes, speed dating en achteraf is er een leuke borrel om nog een beetje na te babbelen.

Het idee achter deze workshop komt van de All-You-Can-Talk sessies die TaalTaal sinds 2014 voor haar cursisten verzorgt. Deze sessies zijn niet verplicht en zijn een aanvulling op de reguliere lessen. Cursisten die hieraan deelnemen voelen zich zekerder in het Engels en perfectioneren gaandeweg hun uitspraak.

Aanmelden voor workshop

Waarom is dit belangrijk?

Voor veel van onze cursisten, is spreken het moeilijkste onderdeel van de taal omdat het vaak lastig is om te oefenen op een manier dat je goede feedback krijgt. En juist door veel te oefenen krijg je o.a. uitspraak onder de knie.

TaalTaal wil mensen stimuleren om meer te praten. Op die manier wordt de spreektaal veel eerder verworven en 'de echte taal' leert men nu eenmaal niet alleen op school. Goed Engels kunnen spreken en begrijpen is steeds belangrijker en tegenwoordig kan je sommige studies niet eens meer doen zonder goede kennis van het Engels. Ook op het werk hebben mensen die Engels goed beheersen vaak een streepje voor.

Waarom is de workshop gratis?

Didactiek is een onderzoeksgebied dat nog steeds volop in beweging is. TaalTaal ziet veel kansen om zowel het rendement als leerplezier voor cursisten nog verder te verhogen. Door op gezellige wijze samen te werken aan een gemeenschappelijk doel, hoopt TaalTaal op een positieve en nuttige manier op te vallen. Als u door de workshop iets toepasbaars heeft geleerd, dan zijn wij al gelukkig. U bent verder tot niets verplicht.

Data, locatie en tijden

Datum1 december 2018 (zaterdag)van 13:00 tot 16:00 uur
LocatieHoge Prins Willemstraat 226-EDen Haag (Scheveningen)
Certificaatbewijs van deelname mogelijk
Prijsgratis

Aanmelden voor de workshop? Dat kan hier:

Datum1 december 2018 (zaterdag) tussen 13:00 en 16:00 uur
WorkshopBabbeldag bij TaalTaal (lekker vlot Engels babbelen)
Naam
E-Mail
Telefoon
Ik neem iemand mee
Ik ben al cursist

Heeft u al eerder een TaalTaal workshop bijgewoond?

Nee, dit is de eerste keer!
Ja, wel eens eerder
Ja, meerdere trainingen

Heeft u commentaar of verzoeken?

Vul a.u.b. verwachtingen in of eerdere ervaringen die u heeft gehad. De trainers zullen deze elementen in de training verwerken voor maximaal rendement.