TaalTaal Logo

Wat is "All-you-can-talk"?

 • Combinatie van leren en toepassen
  Bij Taleninstituut TaalTaal geloven we erin dat u een zo effectief mogelijk resultaat behaalt door de geleerde taalvaardigheden veelvuldig in de praktijk toe te passen. Vanuit die gedachte bieden wij u “All-you-can-talk”: een uniek onderwijsconcept bestaande uit een combinatie van reguliere doordeweekse lessen en informele conversatiesessies:

  • op dinsdagavond (tussen 18:30 en 20:00 uur): Spaans + Nederlands A
  • op woensdagavond (tussen 18:30 en 20:00 uur): Nederlands A + Nederlands B
  • op donderdagavond (tussen 18:30 en 20:00 uur): Engels A + Engels B

  Kijk voor het actuele rooster op de pagina's voor de cursussen. Aanmelden kan via het normale formulier. Voor Nederlands zijn ook online opties beschikbaar.
 • Flexibel
  U bepaalt zelf aan hoeveel extra conversatiesessies u deelneemt naast de reguliere lessen. Het is niet verplicht.
 • Geen extra kosten
  Er zijn geen extra kosten(!) verbonden aan deelname aan deze extra toepassingssessies. Dit maakt het volgen van een cursus bij Taleninstituut TaalTaal dus ook qua prijs zeer aantrekkelijk!
 • Professionele begeleiding
  Zowel de reguliere lessen als de conversatiesessies staan onder leiding van professionele en gepassioneerde taaltrainers.

Hoe ziet een conversatiesessie eruit?

Gedurende de conversatiesessies zult u op verschillende manieren met de taal omgaan. Zo zijn er bijvoorbeeld rollenspellen over veelvoorkomende situaties en dialoogoefeningen met interessante en actuele onderwerpen. Daarnaast kunt u, desgewenst, ook extra oefenen op gebieden waar u nog wat moeite mee heeft. Ook is er veel ruimte voor informele gesprekken.

Voor welke talen is "All-you-can-talk" beschikbaar?

Voor cursussen Nederlands, Engels en Spaans biedt TaalTaal op dit moment de mogelijkheid om extra toepassingssessies te volgen naast de reguliere lessen. Uiteraard is dit niet verplicht. Als u alleen een reguliere cursus wilt volgen, dan is dat ook mogelijk.

NEDERLANDS ENGELS SPAANS

Meer weten?

Om meer te weten te komen over "All-you-can-talk" bent u van harte welkom om op proef een keertje mee te lopen op een van onze sessies (tussen 18:30 en 20:00 uur) of langs te komen op een van onze open dagen.

U kunt zich via dit formulier aanmelden: https://taaltaal.nl/ayct/

We staan u ook graag telefonisch te woord op 070-3226091 of via e-mail op info@taaltaal.nl.

Vragen en antwoorden

Waarom organiseert TaalTaal "All-you-can-talk"?

TaalTaal hoopt zich met een zeer klantvriendelijk en genereus aanbod op een positieve manier te kunnen onderscheiden. Het is een win-win propositie waar u de linguïstische vruchten van plukt.

Kan ik ook alleen de reguliere cursus doen?

Ja, dat is prima mogelijk. De op zichzelf staande reguliere cursussen worden al jaren druk bezocht. De extra sessies zijn om het geleerde meer in de praktijk te brengen en daarmee de algehele effectiviteit te verhogen.

Wie kan deelnemen aan AYCT?

Deze sessies zijn uitsluitend bedoeld voor TaalTaal cursisten: vanwege de combinatie werkt het systeem optimaal. U mag natuurlijk altijd op proef een keer meedraaien.

Wat kost een taalcursus mij uiteindelijk?

De prijs van de reguliere cursus hangt af de intensiteit (1x of 2x per week). Een groepscursus Spaans kost bijvoorbeeld €238. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deelname aan de conversatiesessies. Dit maakt het volgen van een cursus bij TaalTaal ook qua prijs zeer aantrekkelijk. Al voor €238,- kunt u 38,5 contacturen (16,5 regulier, 22 conversatie) volgen. Dat is slechts €6,18 per uur!

Is deze methode ook beschikbaar voor andere talen dan Nederlands, Engels en Spaans?

Nog niet, maar het zal in de toekomst wel worden aangeboden. Graag horen wij van u naar welke andere talen uw interesse uitgaat.