TaalTaal Logo

flagThai 1

A0+
475
THAI
475

U leert eenvoudige zinnen uit het dagelijkse leven. Ook wordt er les gegeven in schrijven en grammatica naast het spreken. Deze cursus wordt vanuit het Engels gegeven. In deze taalcursus leert u om uzelf uit te drukken in het Thais met behulp van het fonetisch schrift, het gebruik van lettergrepen, klinkers, medeklinkers en tonen. Thuis moet je ongeveer 2-4 uur per week oefenen.

Voor wie: Beginners zonder kennis van het Nederlands die bij voorkeur wel enige kennis van Engels hebben en uitleg in die taal kunnen begrijpen.

Resultaat na afloop: De beginselen van de taal inclusief het schrift zijn u duidelijk. Ook kunt u zich uitdrukken in eenvoudige gesprekken over bijvoorbeeld werk of familie en kunt u o.a. de weg vragen.

Frequentie, duur, dag en tijd:  Eén keer per week gedurende 11 weken. De eerste les is in de week van 23 september, tenzij anders vermeld. U kunt kiezen uit deze groepen:

#1
don­der­dag
18:30 tot 20:00
FY­SIEK
#2
vrij­dag
18:30 tot 20:00
ON­LINE
#3
vrij­dag
10:00 tot 11:30
FY­SIEK

💡 tip: u mag later altijd wisselen van groep of niveau

Gebruikte lesmethode: Het boek (exclusief) kunt u voor meerdere modules binnen hetzelfde traject gebruiken. U kunt het boek zelf bestellen via o.a. bol.com

book

Thai for Beginners €31.00

(ISBN: 1887521003)

Volledige programma voor Thai:

◀ deze cursus
◀ een niveau hoger