TaalTaal Logo

Privéles voor particulieren en professionals

Bent u op zoek naar individuele taaltraining? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht: onze ervaren docenten geven privéles op onze locatie in Den Haag of bij u thuis.

Als u ervoor kiest om privéles te volgen, stellen wij samen met u een persoonlijk traject op om op versnelde wijze een taal te leren. Daarvoor wordt eerst middels een uitgebreide intake van 30 minuten uw niveau getest, waarna er gewerkt wordt aan de hand van specifieke doelstellingen.

De uren zijn flexibel te besteden zodat u bijvoorbeeld in de loop van het traject langere of kortere lessen kunt afspreken. Wilt u meer dan 4 uur per week les? Dan zijn intensieve cursussen geschikter. Voor Nederlands zijn er ook extra intensieve groepscursussen (75 uur in 2 weken).

Wilt u zich aanmelden voor privélessen? U kunt contact opnemen met ons via het online formulier of telefonisch op 070 - 322 60 91.

Onderstaand treft u voorbeelden aan voor enkele populaire talen. In principe is in elk van onze 21 talen privéles mogelijk.

Privéles Nederlands

Bijzonderheden: Privéles Nederlands is de ideale oplossing als u binnen korte tijd bijvoorbeeld uw inburgeringsexamen wilt halen, als u wilt oefenen met een specifiek onderdeel van de Nederlandse taal (grammatica, spelling, zakelijk Nederlands) of als u zich bij een lopende cursus wilt aansluiten, maar de eerste lessen gemist hebt.

Privéles Engels

Bijzonderheden: Wij hebben zowel leraren Amerikaans als Brits Engels beschikbaar. Wij bieden diverse trainingen Engelse taal aan, waaronder training specifiek gericht op slagen voor het gecertificeerde TOEFL, IELTS, FCE, CAE of CPE examen.

Privéles Frans

Bijzonderheden: De privélessen Frans worden gegeven door native speakers die ook Nederlands spreken. Wij leiden op voor de gecertificeerde DILF, DELF en DALF examens.

Privéles Spaans

Bijzonderheden: Als voorbereiding voor werk of verhuizing, helpen onze leraren Spaans (zowel uit Spanje als uit Zuid-Amerika) u uw Spaans te verbeteren.

Privéles Russisch

Bijzonderheden: Alle cursussen Russisch worden gegeven door een native speaker die alles in het Nederlands uit kan leggen.

Privéles Portugees

Bijzonderheden: Wij hebben zowel leraren beschikbaar voor Portugees uit Portugal als Portugees uit Brazilië.

Online cursussen

Deze cursus die in elk van de 16 talen gegeven kan worden is gelijk aan een regulier privétraject, maar dan op afstand. Middels de Skype interface wordt er zowel gesproken als geschreven en gedeeld, hetgeen door de docent zal worden benut om een zo levendig mogelijke les te realiseren. Programma's op maat of met meerdere Skype gebruikers tegelijkertijd (virtual classroom) zijn ook mogelijk.