TaalTaal Logo

flagFrançais Débutant 2

A1
335
FRANS
335

In deze cursus bouwen we verder aan de woordenschat en spreekvaardigheid, zoals hobby's, plannen en boodschappen. Onder meer de verleden tijd (passé composé ) of in de toekomende tijd (futur proche) komen aan bod, net zoals het delend lidwoord (du, de la, de l’ en des). Thema’s die aan de orde komen, zijn onder andere iets bestellen in een restaurant, uw eetgewoonten, kleding, kleuren en klokkijken. Na afloop van deze cursus kunt u zeggen hoe laat het is, wat u graag eet of drinkt, wat voor boodschappen u nodig heeft en wat de prijs van een product is. Ook kunt u korte teksten lezen en er vragen over beantwoorden. Andere grammatica: het bezittelijk voornaamwoord, andere vormen van de ontkenning en weer een paar nieuwe onregelmatige werkwoorden.

Voor wie: Cursisten die Français Débutant 1 hebben afgerond of reeds over ERK niveau A0-A1 beschikken.

Frequentie, duur, dag en tijd:  Eén keer per week gedurende 11 weken. De eerste les is in de week van 23 september, tenzij anders vermeld. U kunt kiezen uit deze groepen:

#1
maan­dag
10:00 tot 12:00
FY­SIEK
#2
dins­dag
18:00 tot 20:00
FY­SIEK

💡 tip: u mag later altijd wisselen van groep of niveau

Gebruikte lesmethode: Het boek (exclusief) kunt u voor meerdere modules binnen hetzelfde traject gebruiken. U kunt het boek zelf bestellen via o.a. bol.com

book

Entre Nous 1 €40.00

(ISBN: 9789463250191)

Volledige programma voor Frans: