TaalTaal Logo

flagSpaans Superior 3

B1-B2+
238
SPAANS
238

Spaans Superior 3 is het derde onderdeel van de vergevorderde cursus (ERK-niveau B2). Het gehele ERK B2 bestaat uit 4 delen. De cursus gaat voort op het produceren van uitgebreide overzichten van geavanceerde grammaticale structuren, terwijl er verder wordt gewerkt aan de vooruitgang van de bekwaamheid van de communicatieve vaardigheden. Daarbij ligt de focus op de dynamische toepassing van de levende taal door middel van dialoog, fonetiek en vocabulaire.

Voor wie: Voor cursisten die de cursus Spaans die bij TaalTaal het niveau Superior 2 succesvol hebben afgerond, of voor cursisten die niveau B1 al bezitten maar nog niet helemaal B2 hebben behaald. Bij twijfel kunt u contact opnemen voor een intake en een niveaubepaling.

Resultaat na afloop: Cursisten zijn in staat op de bedoeling achter complexe teksten te identificeren, dit slaat op zowel concrete als abstractere onderwerpen. Ze kunnen zich identificeren met de moedertaalsprekers met een zodanige mate van vanzelfsprekendheid dat communicatie tussen de gesprekspartners vrijwel geheel vloeiend zal verlopen. Cursisten kunnen duidelijke, gedetailleerde en uitgebreide teksten produceren over diverse onderwerpen. Daarnaast kunnen ze goed hun standpunten beargumenteren en verdedigen bij wat algemenere onderwerpen. Cursisten zijn goed in staat om gesprekken tussen 2 personen te volgen, maar ook van dialogen via verschillende media (radio, tv, etc.), over onderwerpen, doorsnee of niet, met betrekking tot persoonlijke, sociale en professionele omstandigheden. Zij kunnen deelnemen aan gesprekken met een hoge mate van welbespraaktheid en spontaniteit om zo een goede interactie te hebben met Spaanstalige mensen. Zij zijn ook in staat om duidelijke en gedetailleerde teksten te schrijven over een grote diversiteit aan onderwerpen, met zowel realistische als volledig verzonnen feiten en ervaringen, waarop zij informatie en argumenten van verschillende bronnen samenstellen en evalueren.

Frequentie, duur, dag en tijd:  Eén keer per week gedurende 11 weken. De eerste les is in de week van 23 september, tenzij anders vermeld. U kunt kiezen uit deze groepen:

#1
woens­dag
20:00 tot 21:30
FY­SIEK

💡 tip: u mag later altijd wisselen van groep of niveau

Recomendación para estudiantes que comienzan en TaalTaal: ¿Quiere saber si este curso es el adecuado para Ud.? Le recomendamos hacer una cita con uno de nuestros profesores para valorar su nivel actual de conocimiento de la lengua española. Puede llamarnos al número de teléfono 070-3226091 o enviarnos un email a info@taaltaal.nl

Gebruikte lesmethode: Het boek (exclusief) kunt u voor meerdere modules binnen hetzelfde traject gebruiken. U kunt het boek zelf bestellen via o.a. bol.com

book

Aula Internacional Plus 5 (Versión híbrida) €40.00

(ISBN: 9788419236104)

Volledige programma voor Spaans: